Άρθρα

Πόλεμο κήρυξε η ΝΔ στην Ελληνική Λύση

Νέο αφήγημα βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον δρόμο για την κάλπη. Νέος αντίπαλος της Πειραιώς δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρεί ηττημένο. Νέος αντίπαλος είναι η Ελληνική Λύση.

Το δήλωσε άλλωστε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Η φιλοδοξία μου είναι αυτά τα δύο κόμματα να συμπιεστούν σε τέτοιον βαθμό, που να μείνουν εκτός Κοινοβουλίου. Εάν η Χρυσή Αυγή ακολουθήσει την πτωτική πορεία που ακολούθησε μέχρι σήμερα, αυτό δεν είναι έξω από τη σφαίρα του εφικτού και θα είναι μία κατάκτηση πραγματική για τη δημοκρατία μας», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βέβαια παραδέχτηκε πως ουδεμία σχέση έχουν τα δύο κόμματα μεταξύ τους.

Παρ’ όλο που (λογικά) η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση και μάλιστα με αυτοδυναμία, ο κ. Μητσοτάκης δείχνει έναν φόβο απέναντι στην Ελληνική Λύση. Πεποίθησή μας είναι πως αυτός ο φόβος προκύπτει από την ένδεια ρεαλιστικών θέσεων στο όποιο πρόγραμμα (δεν) έχει η ΝΔ.

Γνωρίζει ο Κ. Μητσοτάκης πως η αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον ελληνικό λαό και πως, όσο ο ίδιος κινείται στο ίδιο πλαίσιο, πάντα θα έχει τον Έλληνα απέναντί του. Το ότι ο λαός επιλέγει ΝΔ δεν είναι θετική ψήφος για τον Κ. Μητσοτάκη. Είναι αρνητική για τον Αλέξη Τσίπρα.

Το πώς βλέπει ο Κ. Μητσοτάκης την έννοια του Έθνους άλλωστε φαίνεται και από την υποψηφιότητα του κ. Καιρίδη στη Β΄ Αθηνών (Βόρειο Τομέα). Θα θυμίσουμε δηλώσεις περί μη Γενοκτονίας των Ποντίων και περί τεχνητού ελληνικού έθνους.

Από τη στιγμή που τον έχει υποψήφιο (γνωστές οι απόψεις εδώ και καιρό), τότε και ο κ. Μητσοτάκης τις αποδέχεται. Θα θυμίσουμε και τις δηλώσεις του ιδίου του προέδρου της ΝΔ, περί νατιβισμού (αυτοχθονισμού), και θα καταλάβετε ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν έχει σχέση με τη ΝΔ των προκατόχων του.

Εμείς στην Ελληνική Λύση λέμε «πρώτα η Ελλάδα – πρώτα οι Έλληνες», κι αυτό είναι που εκτιμά ο ελληνικός λαός σε εμάς. Το πρόγραμμά μας έχει σκοπό την οικονομική ευημερία των Ελλήνων, που αυτομάτως οδηγεί σε ευτυχισμένη κοινωνία. Εμείς τα έχουμε γράψει.

Οι άλλοι που δεν έχουν πρόγραμμα, αντί να μας πολεμούν, ας κάνουν ένα δικό τους.

του Κυριάκου Βελόπουλου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa