Κοινωνία

Πόρος: Μεθυσμένοι Ολλανδοί έκαναν «βόλτα» γυμνοί με λεωφορείο

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη εχτές τα ξημερώματα στον Πόρο όπου μία παρέα Ολλανδών τουριστών που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μεθυσμένοι παραβίασαν ιδιωτικό λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας, που ήταν παρκαρισμένο στο δυτικό λιμάνι του νησιού και έκαναν βόλτες με αυτό.

Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr κατάφεραν και το έθεσαν σε κίνηση και έκαναν βόλτες στον Πόρο χορεύοντας γυμνοί μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το λεωφορείο που οδηγούσαν οι μεθυσμένοι τουρίστες γύρισε όλο το νησί δύο φορές και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Το λεωφορείο έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο όποιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Το περιπολικό εντόπισε και ακινητοποίησε το λεωφορείο της τοπικής συγκοινωνίας ενώ την ίδια στιγμή οι 10-13 μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν. Ο τουρίστας που οδηγούσε το κλεμμένο λεωφορείο συνελήφθη και το πρωί της Πέμπτης, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν φθορές στο όχημα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa