Παρασκηνιακά

Πόσες φορές είχε γίνει νονός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; Το αποκάλυψε η Ντόρα

Είναι σχετικά γνωστό, αλλά το νούμερο εξακολουθεί να σοκάρει.

Ούτε ένα, ούτε…100, αλλά 1.500 βαφτιστήρια είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το αποκάλυψε η κόρη του και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

Πόσα έχει η Ντόρα

Όταν η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε πόσα βαφτιστήρια έχει, απάντησε: «Δεν έχω πολλά, 13. Μπροστά στον πατέρα μου…». Πόσες φορές είχε γίνει νονός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; «1.500 φορές», αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάνη και όπως είπε, «στην Κρήτη όταν έχουμε βαφτιστήρι, είναι όλη η οικογένεια κουμπάροι»!

Μάλιστα, o Κων. Μητσοτάκης όταν κάποτε είχε ερωτηθεi σε συνέντευξή του (στην Athens Voice) γιατί δημιουργούσε τόσες κουμπαριές, είχε πει: «Το έκανα για να αποκτήσουμε δεσμό. Η κουμπαριά στην Κρήτη εξακολουθεί να μετρά. Ακόμα και σήμερα. Όταν σου ζητά ο άλλος να του βαφτίσεις το παιδί ή να τον παντρέψεις, δύσκολα λες όχι. Στις εκλογές επάνω πολλές φορές σου ζητούσαν να βαφτίσεις παιδιά και βάφτιζα εγώ, βάφτιζε η Μαρίκα. Η Μαρίκα, λοιπόν, θυμάμαι ένα βράδυ βάφτισε πέντε(!) παιδιά».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa