Παρασκηνιακά

Πόσο κόστισε στα δημόσια ταμεία το ταξίδι του Ν. Παππά; – Αναλυτικά τα έξοδα

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης, Νίκος Παππάς με έξοδα του Δημοσίου μετέβη από 13 έως 18 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ και Καναδά, όπου πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις με αμφίβολα, ωστόσο, αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο Ν. Παππάς στις ΗΠΑ συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Ισραέλ Χερνάντεζ και με τη σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του αντιπροέδρου της χώρας, Τζόαν Ο’ Χάρα. Επιπλέον συμμετείχε και σε ένα forum με τίτλο: Global Progress 2017. Το τελευταίο έλαβε χώρα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Σύμφωνα με το σχετικό επίσημο έγγραφο του υπουργείου το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων του υπουργού άγγιξε τα 5.877 ευρώ. Η διανυκτέρευση στον Ουάσιγκτον κόστισε 1.120 ευρώ και στο Τορόντο και το Μόντρεαλ 717 ευρώ. Ο Ν. Παππάς εξάλλου για το εν λόγω ταξίδι πληρώθηκε 100 ευρώ ανά ημέρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, το συνολικό κόστος του υπηρεσιακού ταξιδιού σε ΗΠΑ και Κανάδα (που πιθανότατα περιλαμβάνει και τα έξοδα των συνεργατών του κ. Παππά) ανήλθε στα 26.993 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα μεγάλο αν λάβουμε υπόψη τη γενική οικονομική εξαθλίωση στην οποία βρίσκεται η χώρα τα τελευταία 7 χρόνια.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa