Ζούμε σε περίοδο παρακμής και ως εκ τούτου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Έτσι εκεί που θεωρείς ότι ξέρεις τον «πάτο του βαρελιού», έρχεται μία είδηση όπως η παρακάτω και συνειδητοποιείς ότι υπάρχει περιθώριο κατάπτωσης.

Γιατί πώς αλλιώς είναι δυνατόν να σχολιάσεις αυτό που πραγματοποίησε ένας ραδιοφωνικός σταθμός στις ΗΠΑ έτσι ώστε να κληρώσει ένα αυτοκίνητο δώρο.

Οι ιθύνοντες του εν λόγω σταθμού στο Ώστιν των ΗΠΑ σκέφτηκαν ότι να δημιουργήσουν έναν διαγωνισμό με το όνομα «Kiss a Kia», δηλαδή «Φιλήστε ένα Kia». Στον εν λόγω διαγωνισμό οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος σε έναν μαραθώνιο φιλιού. Θα πρέπει δηλαδή να φιλάνε το αυτοκίνητο που θέλουν να αποκτήσουν επί ώρες, μέρες ή όσο αντέξουν. Ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο. Μάλιστα όλη αυτή η διαδικασία μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook.

Κι όμως υπήρχαν άνθρωποι που δέχτηκαν να περάσουν αυτή τη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα με 20 συμμετέχοντες και επί του παρόντος συνεχίζουν ακόμα περίπου 10. Σε καθένα εξ αυτών δίνεται ένα δεκάλεπτο ξεκούρασης ανά ώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: