Παρασκηνιακά Πολιτική

Πώς αποστόμωσε τον Τσίπρα ο Πικραμμένος!

Θέλοντας να κάνει σύγκριση με την Βασιλική Θάνου, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Παναγιώτης Πικραμμένος ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αργότερα αναδείχθηκε στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος ζήτησε και πήρε το λόγο.

«Προσπαθείτε να συγκρίνετε πράγματα που δεν συγκρίνονται. Τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο; Εγώ πήγα στο γραφείο Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1991 μετά από ερώτημα του Υπουργικού Συμβουλίου και η επιλογή μου έγινε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το 2009 τέθηκα επικεφαλής στο ΣτΕ. Και αν είμαι εδώ σήμερα, είμαι γιατί εσείς με κάνατε πολιτικό πρόσωπο. Δεν είχα εγώ τη βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο, αλλά εσείς με φέρατε» είπε χαρακτηριστικά εν μέσω χειροκροτημάτων.

Μετά τις αναφορές που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας προς το πρόσωπο του κ. Πικραμμένου, ο πρωθυπουργός έλαβε το λόγο ζητώντας από τον κ. Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη. «Επιλέξατε κ. Τσίπρα για άλλη μια φορά να αφήσετε υπονοούμενα εναντίον ανθρώπων όπως κάνετε συνήθως και μετά εξαφανίζεστε. Έχετε το θάρρος να ζητήσετε συγνώμη που τον διασύρατε, αντί να χασκογελάτε;» διερωτήθηκε.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa