Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη – Το μήνυμα από τις φυλακές

Νέες εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου που πιάστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης από τις τελωνειακές αρχές στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Δια μέσου του δικηγόρου της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν για να συγκεντρωθεί το ποσό για τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να έχει νομική εκπροσώπηση στο Χονγκ Κονγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του 19χρονου μοντέλου στην Ελλάδα, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου:

 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την αιτηθείσα προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa