Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των στρατιωτικών

Στα τέλη του μήνα θα υπάρξουν νεότερα για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη από τις τουρκικές αρχές, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για άμεση επιστροφή τους στη χώρα μας.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης, στις 30 Μαρτίου θα συναντηθούν οι δικηγόροι των στρατιωτικών με τούρκο δικαστή για εξετάσουν την κατάσταση της προφυλάκισής τους.

Στη συνάντηση θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα της προφυλάκισής τους, ενώ εκτιμάται ως σημαντικό το γεγονός ότι ορίστηκε μια ημερομηνία συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέληςείχε συναντηθεί προ ημερών με τους γονείς των δύο στρατιωτικών. «Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε;». Αυτό το ερώτημα απηύθυνε στον κ. Κουβέλη η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση.

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε, αλλά εσείς περισσότερο. Η διαβεβαίωσή μας προς εσάς είναι πως  κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε ο κ. Κουβέλης.

πηγή: newpost.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa