Παρασκηνιακά

Ραγδαίες εξελίξεις! Την κατάθεση Φρουζή στην Προανακριτική θέλει ο Άρειος Πάγος

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου αναμένεται να ζητήσουν από τη Βουλή την κατάθεση του Κ. Φρουζή  καθώς φέρεται να έκανε λόγο για πιέσεις και αυτό το κομμάτι άπτεται της έρευνας τους.  Την ίδια πρακτική θα ακολουθήσουν και για και όποια άλλη κατάθεση ή έγγραφο προκύψει στο μέλλον.

Η εισαγγελία διαφθοράς, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αναμένει απαντήσεις σε αιτήματα δικαστικών συνδρομων  και πορίσματα των επιθεωρητών δημόσιας υγείας προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της Novartis για τους δύο πολιτικούς (Άδ.Γεωργιάδη και Δημ. Αβραμόπουλο).

Στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελικής αρχής βρίσκονται αυτή τη χρονική περίοδο γιατροί, στελέχη της μητρικής εταιρίας Novartis  καθώς και πρώην στελέχη-μέλη των επιτροπών τιμολόγησης του υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, εισαγγελικές πηγές επιμένουν ότι ο Κ.Φρουζής μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της δωροδοκίας έχει εξεταστεί τρεις φορές ανωμοτί στο πλαίσιο της έρευνας για επιμέρους αδικήματα που αφορουν την υπόθεση της Novartis.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa