Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις! Τροχαίο Παντελίδη: Σε προκαταρκτική εξέταση Αρναούτη και Κυριάκου

Παντελής Παντελίδης
Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην υπόθεση με το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση διέταξε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου, που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας καλεί τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, την μεν πρώτη προκειμένου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα, τη δε δεύτερη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα.

Ο ογκώδης φάκελος που παρέδωσε στον εισαγγελέα η μητέρα του τραγουδιστή

Πριν λίγους μήνες, τις πρώτες ημέρες του 2017 η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σύμφωνα με τότε δημοσιεύματα, παρέδωσε στον εισαγγελέα έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που έχει διορίσει η οικογένεια  ζητώντας να χυθεί φως στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Με το ίδια υπόμνημα, η Αθηνά Παντελίδου στράφηκε και ενάντια στις δυο κοπέλες που ήταν στο μοιραίο τζίπ, την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη, ζητώντας να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια της στην πρώτη  και για ψευδορκία στη δεύτερη. «Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη την αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου», είχε πει τότε η κυρία Παντελίδου μιλώντας στην Espresso.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa