Κοινωνία

Ρόδος: Καταγγελία μαθήτριας κατά του γυμνασιάρχη της για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλο ένα περίεργο περιστατικό μας έρχεται από την Ρόδο, αυτή την φορά μαθήτρια καταγγέλλει τον γυμνασιάρχη της για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης μαθήτριας, την οποία αποκάλυψε το Star, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε στο γραφείο του γυμνασιάρχη για να ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος την ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φορά αφήνοντας έκπληκτο το κορίτσι.

Παρ’ όλα αυτά η καταγγελία δεν σταματά εκεί διότι  λίγες ημέρες αργότερα, ο γυμνασιάρχης την πλησίασε και την φίλησε πάνω από το στήθος. Το κοριτσάκι τα είπε όλα σε μία συμμαθήτριά της η οποία την ενημέρωσε πως ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Θα πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η δεύτερη μαθήτρια αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της. Την υπόθεση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα της Ρόδου οπού και ξεκίνησε τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο γυμνασιάρχης μέσω της δικηγόρου του Μαρία Κρικοπούλου δήλωσε στο star.gr: «Η κατηγορία σε βάρος του εντολέως μου δεν ευσταθεί, πρώτον, διότι ουδέποτε έλαβαν χώρα ασελγείς χειρονομίες από τον εντολέα μου σε βάρος οποιασδήποτε μαθήτριας και δεύτερον η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, προκειμένου να υποστηρίξει τα ανυπόστατα καταγγελόμενά της, από ένα πείσμα και μόνο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει τον εντολέα μου και θα αποκαταστήσει την αλήθεια».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa