Πολιτική

Ρ.ΕΥ.Μ.Α: «Αγαπάς την Ελλάδα; Τιμωρείσαι!»

Ανακοίνωση για την τιμωρία των μαθητών που τραγούδησαν το “Μακεδονία ξακουστή” εξέδωσε το Ρ.ΕΥ.Μ.Α. (Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση).

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την ίδια στιγμή που η ατιμωρησία και η ασυδοσία κάθε βίαιης και εγκληματικής συμπεριφοράς έχει γίνει στη χώρα μας η νέα κανονικότητα, κάποιοι επιλέγουν να αποβάλουν μαθητές, οι οποίοι τραγούδησαν το “Μακεδονία ξακουστή”, ένα τραγούδι – έκφραση αγάπης για την Πατρίδα.

Ο ελληνικός λαός, με αποτροπιασμό, αναρωτιέται πώς φτάσαμε ως εδώ. Αναρωτιέται γιατί ο πολιτικός κόσμος σιωπά. Αναρωτιέται για το αν έχει τέλος ο κατήφορος…
Στους σκεπτόμενους πολίτες είναι πλέον κατανοητό, ότι φτάσαμε σε μία ύστατη φάση παρακμής όπου το ίδιο το κράτος (ή ό,τι έχει πια απομείνει από αυτό) επιδεικνύει αυτοκτονική συμπεριφορά και όχι μόνο δεν καλλιεργεί την εθνική συνείδηση, αλλά τιμωρεί αποσπασματικά συμπεριφορές που, αν μη τι άλλο, δείχνουν τάση εθνικής και κοινωνικής αυτοσυντήρησης.

Το Ρ.ΕΥ.Μ.Α. από όλη αυτήν την θλιβερή ιστορία κρατάει το θάρρος και το φρόνημα των μαθητών. Στάσεις σαν και αυτήν κράτησαν τον Ελληνισμό ζωντανό πολλές φορές στη μακραίωνη ιστορία του».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa