Πολιτική

Σαμαράς και Γεωργιάδης σε εκδήλωση

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε το παρών σε εκδήλωση, με θέμα «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς.»

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας-πολιτικός αναλυτής Σάκης Μουμτζής και ο αντιπρόεδρος και βουλευτής Β´ Αθηνών της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον συντονισμό είχε η δικηγόρος και πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου.

«Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο  Σάκης Μουμτζής στάθηκαν στην σημασία της ηθικής ανύψωσης του κόσμου της δεξιάς», έγραψε για την εκδήλωση η «Βορεινή» δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από την ομιλία του κ. Γεωργιάδη.

Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέβασε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook: «Ευχαριστώ την «Βορεινή» για το βίντεο της ομιλίας μου. Τελικά όπως θα δείτε και από τα πλάνα παρά τις συκοφαντίες της Αριστεράς μια χαρά κόσμο είχε, έγινε ωραία ιδεολογική συζήτηση και ευχαριστηθήκαμε όλοι την παρουσία του τ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Σε αντίθεση με τους Αριστερούς που όταν στο μέλλον θα μιλούν για την Πρωθυπουργία Τσίπρα, θα σκύβουν το κεφάλι, εμείς θυμόμαστε με υπερηφάνεια την Πρωθυπουργία του. Δείτε το βίντεο αξίζει και δείτε τι λέω για τον μέλλοντα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προς το τέλος, και ποσό χειροκροτεί και συμφωνεί ο Αντώνης Σαμαράς, διότι το μόνον στο οποίο είναι καλοί οι Αριστεροί είναι η προβοκάτσιες και οι μηχανορραφίες. Ευχαριστώ θερμά τον Σάκη Μουμτζή για μία ομιλία μεστή με επιχειρήματα και απολαυστική ως προς το ύφος και φυσικά την ΔΗΜΤΟ Ψυχικού που με τις μικρές της δυνάμεις τις διοργάνωσε και μάλιστα σε δύσκολη μέρα, με κλειστούς δρόμους λόγω Γύρου της Αθήνας και με τόσο καλό καιρό, αλλά παρ’ όλα αυτά μια μεγάλη αίθουσα 450 καθισμάτων σχεδόν γέμισε. (Και κλάμα οι αριστεροί)»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa