Παρασκηνιακά

Σαρωτικές αλλαγές στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Κλείνει η κυριακάτικη «Αυγή»

Πολλές αλλαγές σχεδιάζονται (και θα παρουσιαστούν οσονούπω) στα Μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Σμυρλάκης και Μάρκος Βογιατζόγλου, αρχίζουν να υλοποιούν το εγχείρημα ανανέωσης και διεύρυνσης με εντολή από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η «Αυγή» έχει ανασχεδιαστεί και θα κυκλοφορήσει με νέο lay out ενώ η έκδοση του κυριακάτικου φύλου θα ανασταλεί και θα κυκλοφορεί ενισχυμένο φύλλο Σαββατοκύριακου. Στόχος, ως λένε, είναι να γίνει μια νέα… «Liberation» και να φιλοξενεί θέματα ακόμη κι από τα αντίπαλα, πολιτικώς, «στρατόπεδα». Ενδιαφέρον.

Ο, δε, ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» (που πλέον είναι στην 3η θέση ακροαματικότητας μεταξύ των ενημερωτικών, πίσω από τον ΣΚΑΪ και Real FM) θα ενισχυθεί με δημοσιογράφους παραγωγούς ενώ σχεδιάζεται και τη νέα webΤV, με εκπομπές και παραγωγές (για πολιτική, πολιτισμό, μουσική κλπ.).

Ήδη η εφημερίδα Παρασκήνιο και ο διευθυντής της Νίκος Ελευθερόγλου στο φύλλο του Σαββάτου 30/05 είχε προαναγγείλει πολλές ανατροπές και πραγματικά μεγάλη σφαγή στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην υπουργός διευθυντής στο «Κόκκινο»

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa