Πολιτική

Σγουρίδης: «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας»

Παναγιώτης Σγουρίδης

Σε καταγγελία ότι ο ίδιος και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ δέχονται απειλές για τη ζωή τους προχώρησε ο Παναγιώτης Σγουρίδης. Ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι τα άλλα δύο στελέχη που έχουν στοχοποιηθεί είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Κώστας Κατσίκης.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι Epsilon τόνισε ότι: «Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα».

Πρόσθεσε ακόμα πως: «Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση».

Όσον αφορά για τη Συμφωνία για το ονοματολογικό δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ θα κάνουν «ό, τι είναι δυνατόν για να μην περάσει» από το κοινοβούλιο. Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει ότι θα «ρίξουν» την κυβέρνηση, ο κ. Σγουρίδης είπε: «αυτό που σας λέω ακριβώς, ό,τι είναι δυνατόν».

Για τη στάση των ΑΝΕΛ είπε: «ως δύναμη ευθύνης κατορθώσαμε να κρατήσουμε την ισορροπία που έπρεπε, θα οδηγήσουμε τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι και όταν θα έρθει η συμφωνία, εμείς τα εθνικά θέματα τα βάζουμε πάνω από την οικονομία».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ