Επιχειρήσεις

Σε αυτές τις ελληνικές εταιρίες θα θέλαμε όλοι μια θέση

Παρ’ ότι η κρίση χτύπησε την ελληνική επιχειρηματικότητα ανεπανόρθωτα οδηγώντας πολλούς επιχειρηματίες στο να προβούν σε περικοπές, υπήρξαν και εξαιρέσεις οι οποίες δείχνουν τον δρόμο. Όταν οι άλλες επιχειρήσεις απέλυσαν υπαλλήλους, αυτές επένδυαν στο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας στους εργαζόμενούς τους διάφορα επιδόματα και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Καρέλιας

Γνωστή για τα μεγάλα μπόνους που μοιράζει κάθε χρόνο, η καπνοβιομηχανία Καρέλιας μοίρασε στο τέλος του 2018 το συνολικό ποσό των 3,7 εκατ. ευρώ σε εργαζόμενους και κοινωφελή ιδρύματα. Μερικές από τις παροχές που έδωσε φέτος η καπνοβιομηχανία είναι μεταξύ άλλων: 900 ευρώ ως επίδομα παρουσίας.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ για κάθε εργαζόμενο που σπουδάζει σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ. 1.300 ευρώ επιπλέον μισθού για κάθε εργαζόμενο.

Έκτακτο βοήθημα 450 ευρώ σε όσους έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω.

Παπαστράτος

Μπόνους συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, σε μετοχές, ανακοίνωσε προ ημερών στους εργαζόμενούς της η εταιρεία Παπαστράτος. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία επιθυμεί να επιβραβεύσει το προσωπικό της για την εξαιρετική απόδοση και τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2018.

Βιβεχρώμ

Μπόνους μοιράζει στους εργαζόμενους της η βιομηχανία χρωμάτων Βιβεχρώμ τα οποία είναι τα εξής: Γαμήλιο δώρο 150 ευρώ.

Επίδομα γέννησης παιδιού 300 ευρώ.

Επίδομα ημερήσιας διατροφής 2 ευρώ (σε είδος).

Το επίδομα αυτό ειδικά για τους μήνες Απρίλιο και Δεκέμβριο προσαυξάνεται κατά 170 μηνιαίως.

Επίδομα 100 ευρώ εάν η κερδοφρία ξεπεράσει κατά 2% τον συμφωνημένο στόχο.

Έκτακτο επίδομα 50 ευρώ κάθε Σεπτέμβριο.

Επίδομα χρήσης Η/Υ 15% επί των βασικών μισθών.

Επίδομα 30 ευρώ για κάθε παιδί έως 18 ετών με δωροεπιταγή για αγορά σχολικών ειδών

Μέλισσα Κίκιζας

Είναι μια από τις πιο δυνατές βιομηχανίες της χώρας, η οποία σύμφωνα με τα στελέχη της, οι εργαζόμενοι της αμείβονται με ελάχιστο μισθό κατά 70% μεγαλύτερο από αυτόν που ορίζουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η Μέλισσα Κίκιζας τα τελευταία χρόνια καταβάλλει σε όλους τους εργαζόμενους τουλάχιστον 50% του μηνιαίου μισθού ως ετήσιο bonus για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η εταιρία προχωρά κάθε χρόνο σε αυξήσεις μισθών. Μετά την παρέλευση του πρώτου διμήνου εργασίας, παρέχει σε κάθε εργαζόμενο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σε μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.

Κάθε εργαζόμενος, εάν το επιθυμεί, μπορεί να εντάξει και την οικογένειά του στον ίδιο ιδιωτικό ασφαλιστικό φορέα, με μικρό αντίτιμο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa