Κοινωνία

Σε καραντίνα αστυνομικοί στην Ηλεία λόγω κορονοϊού

Εκτός υπηρεσίας και σε καραντίνα τέθηκαν αστυνομικοί στην Ηλεία, όπως έκανε γνωστό η Ένωση Αστυνομικών του νομού.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας: «Είχαμε προβλέψει τον κίνδυνο της επικείμενης μόλυνσης συμπολιτών μας από την ίωση και είχαμε προειδοποιήσει τους αρμόδιους φορείς για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία μας.

Επίσης η Ένωσή μας δημοσίευσε διαδικτυακά στα μέλη της το υπ΄ άριθμ. 17/2020 έγγραφο με οδηγίες ε ν η μ έ ρ ω σ ης για τον COVID-19 (…) Όπως, ορθά, είχαμε προβλέψει Αστυνομικοί χωρίς προστασία ήρθαν σε επαφή με άτομα που έχουν νοσήσει, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός υπηρεσίας και σε καραντίνα.

Σήμερα μετά από φιλότιμες προσπάθειες του Αστυνομικού Διευθυντή κου Παναγιώτη ΜΑΝΤΑΛΟΥ και συντονισμένες ενέργειες του Δήμαρχου κου Παναγιώτη ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ πραγματοποιήθηκε από συνεργαζόμενο συνεργείο του Δήμου Πύργου απολύμανση στο χώρο του Αστυνομικού μεγάρου Πύργου.

Πρέπει άμεσα να προστατευτούν οι άντρες και οι γυναίκες της Υπηρεσίας μας για να μην υπάρξουν περαιτέρω δυσάρεστες επιπτώσεις.

Η ένωση μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο περιβάλλον υγείας σε όλα τα τμήματα του νομού μας. Δεν υπάρχει πιο επιτακτική ανάγκη από την προστασία των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa