Πολιτική

Σε συσπείρωση καλεί τους προοδευτικούς πολίτες η Φώφη Γεννηματά

«Οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν το Κίνημα Αλλαγής» δήλωσε ο γραμματέας του τομέα Επικοινωνίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταμάτης Μαλέλης, στο πλαίσιο της αντεπίθεσης της Χαριλάου Τρικούπη, μετά την επιτυχημένη άμυνα απέναντι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διασπάσει το εσωκομματικό μέτωπο.

«Λύση δεν είναι ούτε οι αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα ούτε η δεξιά του Μητσοτάκη» τόνισε, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η Φώφη Γεννηματά, μετά την Κρήτη, όπου θα βρεθεί αύριο και το Σάββατο, θα επισκεφθεί την Κοζάνη και το Κερατσίνι, στο πλαίσιο στοχευμένων επισκέψεων για θέματα ανάπτυξης/εργασίας και καταπολέμησης της ακροδεξιάς.

Την ερχόμενη Κυριακή, το Κίνημα Αλλαγής καλεί στις κάλπες τα 142.700 μέλη του, προκειμένου να εκλεγούν οι σύνεδροι για το συνέδριο της 30ής Μαρτίου. Αναμένεται να αναδειχθούν 3.500 αντιπρόσωποι, ενώ σε περίπου 800 υπολογίζονται οι αριστίνδην, σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο πήχης της συμμετοχής έχει τοποθετηθεί στα 40.000 μέλη που έδωσαν το «παρών» στις εσωκομματικές διαδικασίες του προηγούμενου συνεδρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής εστίασε στην ευρωπαϊκή απομόνωση του Αλέξη Τσίπρα, όπως υποστήριξε, καθώς δεν τον στηρίζουν ούτε οι Σοσιαλιστές ούτε οι Πράσινοι.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa