Πολιτική

Σε τί συμφώνησαν και πού κράτησαν αποστάσεις Μητσοτάκης – Γεννηματά

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την κ. Γεννηματά, συζητήθηκαν:

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της Κυβέρνησης καθώς και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία που επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «κοινή διαπίστωση, με την οποία εξάλλου συμφωνεί και η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων, αποτελεί ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη Κυβέρνηση».

«Προφανώς, τα δύο κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης» επισημαίνει η ΝΔ.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa