Αθλητικά

Σκάνδαλο κατασκοπείας στην Premier League! Πώς αποκαλύφθηκε και πώς «κουκουλώθηκε»!

Ύστερα από περίπου έξι χρόνια, οι Άγγλοι αποκάλυψαν ένα σκάνδαλο, το οποίο αφορούσε τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, οι οποίες και φέτος παλεύουν για την κατάκτηση της Premier League.

Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνες, η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι» έπαιρναν στοιχεία για τα παιχνίδια των «πολιτών» και reports από τους σκάουτερ της ομάδας του Μάντσεστερ σε όλο τον κόσμο για παίκτες που έχουν παρακολουθήσει κι αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι κατάλαβαν ότι κάποιος είχε παραβιάσει το σύστημα της, έπειτα από έρευνα που έκανε ειδική ομάδα με προγραμματιστές, οι οποίοι μπόρεσαν, μάλιστα, να φτάσουν στους δράστες δούλευαν για τη Λίβερπουλ.

Τα δύο άτομα που είχαν εμπλοκή στο σκάνδαλο ήταν πρώην εργαζόμενοι στη Σίτι. Ο ένας είναι, μάλιστα, ο Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος τώρα εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στη Λίβερπουλ.

Η Σίτι πήρε τα μέτρα της και κατήγγειλε την παράνομη ενέργεια των ανθρώπων της Λίβερπουλ. Ύστερα από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έφτασαν σε μυστική συμφωνία. Η Λίβερπουλ συμφώνησε να δώσει στη Σίτι ένα εκατομμύριο λίρες.

Τα πάντα είχαν μείνει κρυφά μέχρι και σήμερα που αποκάλυψαν το θέμα οι βρετανικοί Times.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa