Περιφέρειες - Δήμοι

Σκέφτεται το «αντάρτικο» αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ στο Νότιο Αιγαίο;

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο αντιπεριφερειάρχης πριν από τη συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή απάντησε σε ερωτήσεις του kalymnos-news.gr που τον εντόπισε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και του έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με το τι θα πράξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος άσκησε κριτική στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ενώ άφησε ανοικτό το θέμα της αυτόνομης καθόδου στις περιφερειακές εκλογές ως επικεφαλής ανεξάρτητης παράταξης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η υπομονή εξαντλήθηκε μετά από 4 χρόνια. Έχω εισηγήσεις από συνεργάτες μου, έχω εισηγήσεις από φίλους, έχω κάποια δημοσκοπικά στοιχεία θετικά για το πρόσωπό μου, τα οποία με παροτρύνουν στις επόμενες εκλογές του Μαΐου, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να υπάρξει μία αυτόνομη κάθοδος με ανεξάρτητη Παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες των νησιών μας. Δεν κοιτάμε ούτε κόμματα ούτε χρώματα.

Το έχω αποδείξει στις πρακτικές μας χώρια στο το τι πιστεύω ιδεολογικά, ως ενεργός πολίτης που μπορώ να έχω την άποψή μου, παρόλα αυτά μπαίνουν μπροστά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη λύση των προβλημάτων των πολιτών με ένα σχέδιο που πιστεύω ότι θα οδηγήσει το Νότιο Αιγαίο σε καλύτερες στιγμές από την απραξία που βρίσκεται σήμερα.

Εμείς δεν θα κρατήσουμε τη φωτογραφία και θα επενδύσουμε στον παράγοντα άνθρωπο γιατί οι πολίτες των νησιών μας θέλουν να ζήσουν και δημοκρατικά και ελευθέρα και δημιουργικά και να έχουν ένα καλύτερο αύριο και να μην είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Πηγή: kalymnos-news

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa