Κόσμος

Σκηνοθετημένη παράσταση ο γάμος του Κούστα με την Μέρμηγκα στο Σορέντο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις 22 Ιουνίου ήταν κανονισμένος ο Γάμος του 60χρονου Γιάννη Κούστα με τη 25χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα στο μαγευτικό Σορέντο. Το ζευγάρι ανέμενε πολύ σύντομα την έλευση της κόρης τους, οπότε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή φάνταζε η ιδανική επιλογή.

Το προσκλητήριο του γάμου τους.

Οι 250 καλεσμένοι του ζευγαριού πέρασαν ένα τριήμερο που θα το θυμούνται για χρόνια.
Η νύφη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της έλαμπε μέσα στο νυφικό της με τα εκατομμύρια κρύσταλλα ραμμένα επάνω του.

Η γυναίκα που θα τους πάντρευε ρώτησε ξεχωριστά το ζευγάρι αν θέλουν ο ένας για τον άλλον σύζυγο. Ωστόσο όπως προκύπτει από έρευνες γάμος δεν μπορούσε να γίνει γιατί  ο κ. Κούστας δεν έχει ακόμη ξεμπερδέψει με τον προηγούμενο γάμο του με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, δηλαδή δεν έχει πάρει διαζύγιο.

Και γιατί έγινε όλο αυτό? Μάλλον πρόκειται για μία καλοστυμένη παράσταση. Με βάση έρευνες που έκαναν Ιταλοί το ζευγάρι είχε αναθέσει τον γάμο του σε ένα τουριστικό γραφείο το οποίο αναλάμβανε και σκηνοθετημένους γάμους στους οποίους τηρούνται οι τύποι αλλά δεν έχουν νομική ισχύ.

Να σημειωθεί ότι οι σκηνογραφικοί γάμοι στο Σορέντο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν να κάνουν σκηνογραφικούς γάμους στο Σορέντο, δηλαδή να ζήσουν ουσιαστικά τη διαδικασία χωρίς όλο αυτό στο τέλος να έχει κάποια νομική επίπτωση. Πρόκειται ουσιαστικά για ζευγάρια που έχουν παντρευτεί νωρίτερα κανονικά, αλλά αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για τους ίδιους και τους φίλους τους σε ένα μέρος πραγματικά ονειρικό.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο Κούστα-Μέρμηγκα τώρα, η κυρία που εμφανίζεται στο βίντεο να κάνει τον γάμο, να ρωτά το ζευγάρι αν θέλει ο ένας τον άλλον για σύζυγο, δεν είχε κάποια σχέση με τον δήμο του Σορέντο. Είναι η υπεύθυνη του γραφείου διοργάνωσης γάμων στο οποίο απευθύνθηκε το ιταλικό ταξιδιωτικό γραφείο, που σε συνεργασία με το ελληνικό οργάνωσαν τον γάμο.

Όλο αυτό το σκηνικό δεν πτόησε καθόλου το ζευγάρι καθώς απόλαυσε το τριήμερο του γάμου του με τους καλεσμένους και γιόρτασαν ευτυχισμένοι.

Η έξοδός τους στα μπουζούκια.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ