Πολιτική

Σκληρή απάντηση Άδωνι στην Αυγή σχετικά με τους πλειστηριασμούς

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε σκληρή απάντηση κατά της εφημερίδας Αυγής και την κατηγόρησε για διαστρέβλωση των λεγομένων του. Να αναφέρουμε ότι η «Αυγή» στον πρωτοσέλιδο τίτλο της κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη για «ρεσιτάλ κυνισμού» και για «χλευασμό των δανειοληπτών που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους»με αφορμή μια δήλωσή του  ότι μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν πλειστηριασμοί στην οποία λέει ότι «σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας».

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει πως «Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας Ά κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν τη λήξη της 30 Απριλίου 2020».

Στην συνέχεια ο υπουργός επανέρχεται θυμίζοντας την υπόθεση του Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης με τελευταία του ανάρτηση υπογράμμισε πως «Για να το πούμε λοιπόν καθαρά. Όσοι πράγματι ενδιαφέρονται για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, και εγώ ενδιαφέρομαι, πρέπει να προειδοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο να πάει άμεσα να κάνει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πριν την λήξη της στις 30 Απριλίου».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa