Πολιτική

Σκληρή απάντηση Σταϊκούρα στον Τσίπρα: «Αιδώς Αργείοι»

Σκληρή ήταν η απάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα μετά την ανακοίνωση του Αλ. Τσίπρα της πρόταση μομφής. «Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Αλ. Τσίπρα γιατί μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εκφορά λόγου.

Δεν τιμά ο λόγος του τούς δημόσιους λειτουργούς της χώρας», είπε ο κ. Σταϊκούρας και καταλόγισε θράσος στον Αλ. Τσίπρα να τοποθετείται από το βήμα της Βουλής κατ’ αυτό τον τρόπο.

Άλλωστε, υπενθύμισε, ότι ακόμα και οι τραπεζίτες διαφωνούν με διατάξεις του νέου πτωχευτικού ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που κατάργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Είχε πει ο Αλ. Τσίπρας ότι όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν στην Ελλάδα εκτός κι αν τους κάνουν εκτός Ελλάδας. Είχατε πει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και ήρθε ο Ε. Τσακαλώτος και είπε ότι είναι καλοί για τις τράπεζες και για κοινωνικούς και για οικονομικούς λόγους. Είχατε πει για νέα σεισάχθεια και καταργήσατε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Κάνατε 25.672 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υφίσταται από το Φεβρουάριο του 2019 με την υπογραφή του Αλ. Τσίπρα…

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa