Πολιτική

Σκληρή απάντηση Χρυσοχοΐδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Να διερωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του έδωσε σκληρή απάντηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και στις επικρίσεις του για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαχείριση της κακοκαιρίας «Μήδειας».

Συγκεκριμένα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Ν. Χατζηνικολάου τόνισε πως θα έκλεινε ξανά την εθνική οδό καθώς βάζει σε προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή. Κατηγόρησε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «σπέκουλα» σπεύδοντας να υπενθυμίσει την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι» είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στην απόφαση να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμονές της “Μήδειας” που χτύπησε την Αττική, υπεραμύνθηκε αυτής τονίζοντας ότι αν δεν γινόταν τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και πολλά ατυχήματα.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER