Κοινωνία

Σοκ! Έτσι εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Σήμερα  Τετάρτη θα παιχθεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες των τεσσάρων ατόμων. Η Η  70χρονη Βάσω Χερουβείμ, η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και η 4χρονη Μυρτώ θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία στους Αγίους Αναργύρους. Αντίθετα, ο Χρήστος Ζαπαντιώτης θα κηδευθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σε χωριό  του Αγρινίου.

Σιγά σιγά αρχίζουν και ανοίγουν στόματα όσον αφορά την οικογενειακή τραγωδία καθώς γείτονες και φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως άκουγαν καβγάδες και φωνές από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Με βάση τις πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια φαίνεται πως ο 47χρονος αστυνομικός Χρήστος Ζαπαντιώτης είχε αρκετές προστιβές με την πεθερά του και οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές. Το θέμα του σπιτιού το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είχε κάνει ακόμη χειρότερη τη μεταξύ τους σχέση. Ο 47χρονος επιθυμούσε η πεθερά του να φύγει από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσε για να φτιάξει εκεί ιατρείο η κόρη της και να είναι κοντά στο παιδί τους, την 4χρονη Μυρτώ.

Ο καβγάς πρέπει να ξεκίνησε στη μία τη νύχτα την περασμένη Κυριακή. Τον καβγά μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως άκουσε η μητέρα της 49χρονης γιατρού και αμέσως ανέβηκε από τον πρώτο όροφο όπου διέμενε στο διαμέρισμα της κόρης της, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Ο 47χρονος πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και αφού το έστρεψε πρώτα στην πεθερά του και μετά στη σύζυγό του πήγε στο 4χρονο παιδί του και αφού το κοίμισε στη συνέχεια το σκότωσε. Μετά από μιάμιση ώρα γονάτισε στο κρεβάτι μπροστά από το παιδί και αυτοπυρπολήθηκε.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa