Κόσμος

Σοκ! Ομολόγησε 93 φόνους!

Στοιχεία και μαρτυρίες που να αποδεικνύουν  τις… 93 δολοφονίες τις οποίες φέρεται να ομολόγησε πως διέπραξε ο 79χρονος serial killer Σάμουελ Λιτλ, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αμερικανικές αρχές!

Το FBI έχει συλλάβει από το 2012 τον Λιτλ, ο οποίος έχει αποδειχθεί πως έχει σκοτώσει 50 ανθρώπους, ενώ ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν στοιχεία για τους άλλους 43 που λέει πως έχει διαπράξει.

Από το 1970 ως το 2005, ο 79χρονος σήμερα, σκότωνε κυρίως γυναίκες, ενώ το 2014 βγήκε απόφαση για ισόβια εις βάρος του, όταν είχε ομολογήσει για τους τρεις από τους φόνους.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία θεωρεί πως όλες οι ομολογίες του Λιτλ είναι αξιόπιστες και δημιούργησε έναν ειδικό ιστότοπο στον οποίο μπορεί κανείς να τις δει βιντεοσκοπημένες μαζί με σκίτσα των θυμάτων που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί. Πολλοί από αυτούς τους θανάτους θεωρήθηκαν αρχικά πως οφείλονταν σε υπερβολική δόση, σε ατυχήματα, ή σε αδιευκρίνιστα αίτια. Πολλά πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ο αφροαμερικανός πρώην πυγμάχος, γνωστός επίσης με το όνομα Σάμιουελ ΜακΝτάουελ, συνελήφθη για πρώτη φορά το 2012, σε κέντρο αστέγων στο Κεντάκι για μια υπόθεση ναρκωτικών.

Δείγματα του γενετικού υλικού του επέτρεψαν στις αρχές να τον συνδέσουν με τρεις ανεξιχνίαστες  υποθέσεις με αποτέλεσμα να προσαχθεί σε δίκη και να καταδικαστεί το 2014 για τις δολοφονίες τριών γυναικών στο Λος Άντζελες μεταξύ του 1987 και του 1989. Και οι τρεις τους υπέστησαν ξυλοδαρμό και κατόπιν στραγγαλίστηκαν.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER