Κοινωνία

Σοκ στην Κεντρική Μακεδονία! 19χρονη πούλαγε τις γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της στο dark web

Τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην κεντρική Μακεδονία με πρωταγωνίστρια μια 19χρονη, βουλγαρικής καταγωγής που πωλούσε στο dark web τις γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης αδερφής της. Μάλιστα η κοπέλα δεν σταματούσε μονάχα εκεί καθώς πούλαγε και φωτογραφίες δυο 16χροων κοριτσιών που ήταν φίλες της, όπως επίσης και της ίδιας.

Η δράση της 19χρονης έπεσε στην αντίληψη της Europol, η οποία ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Όπως διαπιστώθηκε, η 19χρονη φωτογράφιζε γυμνή την 5χρονη ετεροθαλή αδελφή της και τα δυο 16χρονα κορίτσια και πουλούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο τις φωτογραφίες από 15 έως 20 ευρώ και τα βίντεο 30 ευρώ. Η κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και νομοθεσίες περί όπλων και ναρκωτικών. Η έρευνα αποκάλυψε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων στο οποίο συμμετέχει η 19χρονη και η 5χρονη και οι δυο 16χρονες.

Αναγνωρίστηκαν και τα τρία παιδιά που είχαν πέσει θύματα της 19χρονης η οποία γύριζε και συμμετείχε στα βίντεο και τις φωτογραφίες. Τα άλλα δύο κορίτσια ήταν ελληνικής καταγωγής. Στο άκουσμα της είδησης η μητέρα της 19χρονης έπαθε σοκ και λιποθύμησε.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa