Παρασκηνιακά

«Σπάει» την σιωπή του ο Καραμανλής – Τι θα πει στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα σπάσει την σιωπή του και θα μιλήσει δημόσια σε ομιλία μετά από δέκα χρόνια. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του ο Alpha. Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να υποδείξει πόσο σημαντική είναι η ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναφερθεί και σε εθνικά θέματα, χωρίς, ωστόσο, να ανεβάσει τους τόνους.

Παράλληλα θα ζητήσει συστράτευση από όσους πολίτες στράφηκαν σε όμορα της δεξιάς πτέρυγας από τη ΝΔ, κόμματα. Ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα κάνει λόγο για αυτοδυναμία ή αν θα μιλήσει για σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας. Ενώ θα μιλήσει και για την «ανάγκη πολιτικής σταθερότητας».

Η ομιλία παρέμβαση θα γίνει στο πλαίσιο μίνι περιοδείας του πρώην πρωθυπουργού στη βόρεια Ελλάδα, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη. Η κίνηση Καραμανλή φυσικά και δεν είναι τυχαία, καθώς ο ίδιος προσφέρθηκε να βοηθήσει και να βάλει «πλάτη» στις εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει την Τετάρτη ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης. Στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 19:30 το απόγευμα.

Από το 2009 ο κ. Καραμανλής απηύθυνε κάλεσμα στήριξης και έστελνε μήνυμα ενότητας – είτε με γραπτή δήλωση, είτε μαγνητοσκοπημένα σε τηλεοπτικά κανάλια.

Αυτή τη φορά, όμως συμμετέχει πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών, αποφασίζοντας να ανέβει στο βήμα και να μιλήσει στα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, σε μία δυναμική επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa