Κοινωνία

Στάλθηκαν 2.500 χιλιάδες νερά και χυμοί στην Εύβοια από το υπουργείο Εσωτερικών και τον δήμο Αθήνας

Το υπουργείο Εσωτερικών και ο δήμος Αθήνας, απέστειλαν άμεσα 2.500 εμφιαλωμένα νερά και χυμούς στου πυροσβέστες που έδωσαν και δίνουν ακόμα την υπεράνθρωπη προσπάθεια για να κατασβήσουν την πύρινη λαίλαπα που καίει την Εύβοια.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, αποφάσισε την αποστολή, με κινητή μονάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, 2.500 παγωμένων μπουκαλιών νερού και χυμών για τις ανάγκες των πυροσβεστών και των εθελοντών.

Με ανάρτησή του ο υφυπουργός εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος ανέφερε τα εξής: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι εργαζόμενοι σε δήμους και την Περιφέρεια, εθελοντές, γιατροί, έδωσαν όλο το βράδυ στα Ψαχνά έναν σκληρό αγώνα να περιορίσουν τη φωτιά μακριά από τα χωριά. Πρώτος στόχος της είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε εκεί για να ενημερωθεί επί τόπου για το μέτωπο της φωτιάς. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Μπρούλια στείλαμε το βράδυ 2.500 μπουκάλια νερό και χυμούς για τους πυροσβέστες, ως μια ελάχιστη συνδρομή στο τιτάνιο έργο τους».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa