Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για Διαματάρη: Για την κυβέρνηση το θέμα έχει λήξει

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στο θέμα του Αντώνη Διαματάρη παρέχοντάς του πλήρη κάλυψη.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι «το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά δεν πήρε πτυχίο.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το κοινωνικό μέρισμα, ότι η κυβέρνηση μοιράζει «ψίχουλα» υπενθυμίζοντας ότι προεκλογικά και συγκεκριμένα πριν τις ευρωεκλογές ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να μοιράσει προκαταβολικά ό,τι υπήρχε διαθέσιμο από τον δημοσιονομικό χώρο του 2019 για να μπορέσει να υφαρπάξει κάποιες ψήφους.

Τέλος ανέφερε παρά το παραπάνω γεγονός η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο, να καλύψει το δημοσιονομικό κενό που είχε καταγραφεί, να προχωρήσει σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22%, να δώσει αυξημένο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, να στηρίξει τη ΔΕΗ και τα ΕΛΤΑ και να δώσει κοινωνικό επίδομα σε 200.000 νοικοκυριά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa