Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: Η πολιτική του Αλέξη Τσίπρα γιγάντωσε το προσφυγικό

Άμεση απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στα λεγόμενα του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση λέγοντας ότι «Ο ανθρωπισμός του ελληνικού λαού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του Λιμενικού που σώζουν χιλιάδες ζωές και αγκαλιάζουν κατατρεγμένους ανθρώπους, αποδεικνύονται κάθε μέρα στην πράξη. Ας μην τους κουνά κανείς το δάχτυλο».

Στη συνέχεια έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως γιγάντωσε με την πολιτική του το πρόβλημα, «ο οποίος μάλιστα, μόλις πρόσφατα δήλωνε ότι “το προσφυγικό δεν προσφέρεται για κριτική, μικροπολιτική και αντιπαράθεση”. Σήμερα ο εκπρόσωπός του αποδεικνύει πόσο ψεύτικα είναι τα λόγια του».

Τέλος ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η κυβέρνηση αλλάζει την προηγούμενη αδιέξοδη πολιτική και υπογράμμισε πως «Τα σύνορά μας φυλάσσονται, όσοι δικαιούνται προστασίας θα τη λαμβάνουν και όσοι όχι, θα επιστρέφουν στις χώρες από τις οποίες προήλθαν».

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σε δηλώσεις του είναι αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει «ξεκάθαρες εξηγήσεις» για τις συνθήκες του θανατηφόρου περιστατικού στην Κω και να καταδικάσει απερίφραστα τις ξενοφοβικές αντιδράσεις στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ο κ. Χαρίτσης είχε προσθέσει πως «η Ν.Δ. θερίζει ό,τι έσπειρε ως αντιπολίτευση, τους καρπούς του εθνολαϊκισμού που υποσχόταν μαγικές λύσεις σε ένα εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa