Περιφέρειες - Δήμοι

Στήριξη Μητσοτάκη σε Ρόδη Κράτσα από την Κέρκυρα

Την στήριξή του στην Ρόδη Κράτσα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την πολιτική σημασία των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών, τονίζοντας ότι δεν ζητά από τους πολίτες «μόνο για λόγους κομματικής νομιμοφροσύνης, αλλά γιατί είναι σημαντικό την επόμενη μέρα η Κυβέρνηση της ΝΔ να συνεργαστεί με περιφερειάρχες που συμμερίζονται το κοινό μας αναπτυξιακό όνειρο».

Αναφορικά με την στήριξη του στην υποψήφια περιφερειάρχη, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «Με την Ρόδη υπάρχει συναντίληψη  για το μέλλον των Ιονίων Νήσων και τα ανεκμετάλλευτα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα».

Από την πλευρά της, η Ρόδη Κράτσα ανέφερε της θέσεις του συνδυασμού της για ανάπτυξη των Ιονίων Νήσω, αλλά και την αντίληψή τους ως «γέφυρα» μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τέλος, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η Ρόδη Κράτσα, εξαπέλυσαν βολές κατά της σημερινής περιφερειακής Αρχής, κάνοντας λόγω για την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER