Περιφέρειες - Δήμοι

Στήριξη Μητσοτάκη σε Ρόδη Κράτσα από την Κέρκυρα

Την στήριξή του στην Ρόδη Κράτσα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την πολιτική σημασία των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών, τονίζοντας ότι δεν ζητά από τους πολίτες «μόνο για λόγους κομματικής νομιμοφροσύνης, αλλά γιατί είναι σημαντικό την επόμενη μέρα η Κυβέρνηση της ΝΔ να συνεργαστεί με περιφερειάρχες που συμμερίζονται το κοινό μας αναπτυξιακό όνειρο».

Αναφορικά με την στήριξη του στην υποψήφια περιφερειάρχη, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι «Με την Ρόδη υπάρχει συναντίληψη  για το μέλλον των Ιονίων Νήσων και τα ανεκμετάλλευτα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα».

Από την πλευρά της, η Ρόδη Κράτσα ανέφερε της θέσεις του συνδυασμού της για ανάπτυξη των Ιονίων Νήσω, αλλά και την αντίληψή τους ως «γέφυρα» μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τέλος, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η Ρόδη Κράτσα, εξαπέλυσαν βολές κατά της σημερινής περιφερειακής Αρχής, κάνοντας λόγω για την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa