Παρασκηνιακά Σε πρώτο πλάνο

Στα «κάγκελα» ο ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα Τσιρώνη απέναντι στον Ηλιόπουλο

Παγωμάρα, αμηχανία και οργή έχει προκαλέσει στην Κουμουνδούρου η επιλογή του Γιάννη Τσιρώνη από τους Οικολόγους Πράσινους, να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, απέναντι στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τούτο, υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι σε πολιτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετέχουν στην κυβέρνηση, διά του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στην επικύρωση της υποψηφιότητας Τσιρώνη στη διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

«Αναψαν τα τηλέφωνα»

Το κόμμα των Οικολόγων είχε ενημερώσει εδώ και καιρό την Κουμουνδούρου ότι προτίθεται να υποστηρίξει ξεχωριστή υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων, συζητώντας και ζητώντας την του στήριξη κυβερνώντος κόμματος.

Βέβαια, αυτή η συζήτηση είχε γίνει πριν ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήξει στην επιλογή Ηλιόπουλου. Ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι η Κουμουνδούρου δεν συζητούσε να μην κατεβάσει δικό της υποψήφιο στην Αθήνα. Ετσι, το τελευταίο διάστημα πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων, ωστόσο ο Γ. Τσιρώνης και η πολιτική του κίνηση δεν μεταπείστηκαν.

Με αποτέλεσμα να διεκδικεί στα ίσια την ψήφο των Αθηναίων κόντρα στην επίσημη επιλογή της Κουμουνδούρου, στο πρόσωπο του Νάσου Ηλιόπουλου.

πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa