Πολιτική

Στην Ελλάδα ο Σέρβος Πρόεδρος μετά από πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου

Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου.

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις 10.50, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Aleksandar Vučič , θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 11.00, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνει η Επίσημη Τελετή Υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσουν, κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Σερβίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.

Στη συνέχεια και ώρα 12.30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Vučič , θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αθηνών όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Στις 20.00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα παραθέσει Επίσημο Δείπνο προς τιμήν του Σέρβου ομολόγου του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER