Πολιτική

Στην Ελλάδα ο Σέρβος Πρόεδρος μετά από πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου

Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου.

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις 10.50, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Aleksandar Vučič , θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στις 11.00, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνει η Επίσημη Τελετή Υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσουν, κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Σερβίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.

Στη συνέχεια και ώρα 12.30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Vučič , θα μεταβεί στο Δημαρχείο Αθηνών όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών.

Στις 20.00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα παραθέσει Επίσημο Δείπνο προς τιμήν του Σέρβου ομολόγου του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa