Οικονομία Τράπεζες

Στην Alpha Bank η Αναστασία Σακελλαρίου

Η Alpha Bank επιταχύνει τον νέο στρατηγικό σχηματισμό της με την προσθήκη στην υψηλού επιπέδου διοικητική της ομάδα δύο νέων ανώτατων στελεχών που έρχονται να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως ανακοινώθηκε, η Αναστασία Σακελλαρίου αναλαμβάνει Chief Transformation Officer και η Φραγκίσκη Μελίσσα Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σε γραπτή του δήλωση ο CEO της Alpha Bank, Βασίλειος Ψάλτης, σημείωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής με την επιτυχία μας να προσελκύσουμε δύο κορυφαία στελέχη, όπως η Αναστασία και η Φραγκίσκη, στην ομάδα της Alpha Bank. Η Αναστασία έχει μία επιτυχημένη πορεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, έχει τα κατάλληλα προσόντα που θα της επιτρέψουν να συνεργαστεί στενά με τους συναδέλφους της στην Εκτελεστική Επιτροπή, για να διασφαλιστεί η επιτυχής υλοποίηση του σχεδίου μετασχηματισμού της Τράπεζάς μας.

Η Φραγκίσκη έχει να επιδείξει πλούσια εμπειρία στην ανάδειξη και ανάπτυξη στελεχών και στον σχεδιασμό προγραμμάτων καινοτομίας, συστατικά κρίσιμα για την επιδίωξή μας να αναπτύξουμε μία αξιοκρατική κουλτούρα που θα βασίζεται στην υπευθυνότητα και θα επικεντρώνεται στην απόδοση.

Με τη δημιουργία θέσης CTO στοχεύουμε στην προσέγγιση του μετασχηματισμού της Τράπεζας με ολοκληρωμένο τρόπο. Η Αναστασία Σακελλαρίου θα έχει την ευθύνη για τον συνολικό σχεδιασμό του προγράμματος μετασχηματισμού και, βεβαίως, για τη διασφάλιση ‒μέσω της συνεργασίας της με τους Γενικούς Διευθυντές‒ της έγκαιρης υλοποίησης και παρακολούθησης των αντίστοιχων δράσεων.

Η Φραγκίσκη Μελίσσα επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει την ευθύνη προσαρμογής των δεξιοτήτων του Προσωπικού της Alpha Bank στις απαιτήσεις του στρατηγικού μας σχεδίου. Το γεγονός αυτό προσφέρει νέα οπτική για τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας, με την εκ νέου τοποθέτηση των Πελατών μας στο επίκεντρο και την εξυπηρέτησή τους με ταχύτερη λήψη αποφάσεων από μέρους μας.

Παράλληλα, οφείλουμε να προετοιμάσουμε το Προσωπικό μας για την ψηφιακή εποχή, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από τους οικονομικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Η Πηνελόπη Κονιδάρη, κλείνοντας έναν μακρύ κύκλο προσφοράς στην Τράπεζα, θα παραμείνει σε συμβουλευτική θέση για μία μεταβατική περίοδο, διασφαλίζοντας την ομαλή ανάληψη καθηκόντων από την κ. Μελίσσα».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa