Σύμφωνα με έντονη φημολογία έχουν περιέλθει στα χέρια των αρχών πληροφορίες  για λογαριασμό μαμούθ 260 εκατομμυρίων €, όπου δικαιούχος φέρεται να είναι κορυφαίος πρώην μεγαλοτραπεζίτης της χώρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο εν λόγω μεγαλοτραπεζίτης έχει, μάλιστα, προσφάτως διορίσει τον γιο του σε μεγάλο τραπεζικό ίδρυμα. Ευλόγως όλη η αγορά διερωτάται… αν έμαθε καλά ο μπαμπάς την «τέχνη» στον γιο του, γιατί έτσι πραγματικά θα είναι περιζήτητος!

Επίσης, ο πρώην μεγαλοτραπεζίτης πριν από λίγες ημέρες, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάλεσε στη… φτωχική του βίλα, τους στενούς του φίλους σε κλειστό δείπνο για να τους ανακοινώσει τα νέα του καθήκοντα.

Όμως το παρασκήνιο… πίσω από τον συγκεκριμένα «επαγγελματία» είναι έντονο. Ο…ταλαντούχος τραπεζίτης ο οποίος ιστορικά έχει αλλάξει κατ’ επανάληψη πολιτικά στρατόπεδα (σ.σ Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο), προσφάτως έγινε και «νεόκοπος» κυβερνητικός υποστηρικτής σε σημείο που λειτουργούσε ως «μπάτλερ» σε πρωτοκλασάτο υπουργό φτιάχνοντας και μεταφέροντας καφέδες!!!

Όπως όλα δείχνουν ο καφές στο τέλος θα είναι…πικρός!

Στην όλη υπόθεση… η κα που έστελνε τα λεφτά στο εξωτερικό – φημολογείται –  σε κατάστημα της τράπεζας citibank , έχει αρχίσει να «κελαηδάει», οπότε αναμένεται να υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις! Θα έχουμε και συνέχεια…

Γιατί τελικά όλα εδώ πληρώνονται… Νίκο!!!

 

Σχολιάστε ...