Πολιτική

Στο νέο στέκι της «γαλάζιας» νεολαίας ο Μητσοτάκης – Η ευχή του ιερέα και το δώρο – Ποιοι έδωσαν το παρών

Τα νέα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επί της οδού Φειδιππίδου 31 εγκαινίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ξεναγήθηκε στο νέο «στέκι» των «γαλάζιων» νεολαίων από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο.

«Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στη λειτουργία της ΟΝΝΕΔ με την καινούργια της μορφή. Πέρυσι πήραμε τολμηρή απόφαση για τη διάλυσή της και την επανίδρυσή της. Το πρώτο στόχο τον έχουμε πετύχει, να μπολιάσουμε τη ΝΔ με νέο αίμα» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η νεολαία μας χρειάζεται την πολιτική αλλαγή. Με ενδιαφέρει η ιδεολογική νίκη, ώστε να μην ξαναδούμε ελκυστικά ιδέες από το παρελθόν, έστω και αν έχουν ένα σύγχρονο περιτύλιγμα» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την παρουσία του και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ μετά τις φοιτητικές εκλογές, αλλά και στο μέλλον ως πρωθυπουργός.

«Εύχομαι να οδηγήσετε το κόμμα στη νίκη, που τόσο πολύ χρειάζεται η χώρα και η νεολαία μας, η οποία μεταναστεύει στο εξωτερικό. Και το χρειάζεται όλος ο ελληνικός λαός», ανέφερε ο πάτερ Στάχυς που χοροστάτησε στον αγιασμό, ο οποίος μάλιστα ήταν παλιά και μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Οι νεολαίοι της ΝΔ με την ευκαιρία της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, έκαναν δώρο στον πρόεδρο του κόμματος ένα κάδρο με μια φωτογραφία του από το πρόσφατο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, αλλά και μία αναμνηστική πλακέτα με τη φράση του Αλμπέρ Καμύ «Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα».

Το παρών στα νέα γραφεία έδωσαν, μεταξύ άλλων, η επιτελική ομάδα του προέδρου της ΝΔ, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, μέλη της Π.Ε. της ΝΔ, αλλά και αρκετοί ΟΝΝΕΔίτες.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa