Κόσμος

Στυγερό οικογενειακό έγκλημα στη Ρωσία – Μητέρα πετσόκοψε τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Άλλη μία φριχτή ιστορία έρχεται να απασχολήσει τα ΜΜΕ από τη Ρωσία αφού έγινε γνωστό ότι μια 63χρονη Ρωσίδα σκότωσε τον 42χρονο γιο της, τον οποίο αποκαλούσε τύραννο, και στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 63χρονη κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με τηγάνι στο κεφάλι του θύματος και εν συνεχεία διαμέλισε το πτώμα του σε περισσότερα από 70 κομμάτια.

“Μου έκανε τη ζωή κόλαση. Προσπάθησε ακόμα και να με βιάσει όταν πάνω στο μεθύσι του με πέρασε για την πρώην συζυγό του. Είχα παρακαλέσει πολλές φορές την αστυνομία να με προστατεύσει αλλά αυτοί του έκαναν συνεχώς συστάσεις χωρίς κάτι άλλο”, τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα του 42χρονου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες της 63χρονης ενοχλήθηκαν από δυσάρεστη μυρωδιά νεκρού σώματος. Αρχικά, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι η απαίσια μυρωδιά αναδυόταν από σάπιο κρέας αρκούδας που είχε μεταφέρει ο γιος της από κάποιο κυνήγι.

Μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών στα μακάβρια ευρήματα, έγινε σαφές ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη που η γυναίκα είχε τοποθετήσει μέσα σε μαύρες σακούλες.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa