Κόσμος

Συγκλονίζει η μαρτυρία Ελληνίδας από τη Βηρυτό: Έχασα το μάτι μου, το σπίτι μου καταστράφηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση Ελληνίδας από την Βηρυτό η οποία περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές της καταστροφικής έκρηξης. Η Άννα Αρμάου περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τι επακολούθησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα αίματα έτρεχαν από το πρόσωπο και τα μάτια μου, ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός στο δρόμο».

«Ήμουν σπίτι, ζω στον τέταρτο όροφο. Δεν έμεινε τίποτα, όλα καταστράφηκαν. Με πήγαν σε τρία νοσοκομεία και δεν υπήρχε μέρος να με βάλουν» περιγράφει στον ΣΚΑΙ η γυναίκα. Στη συνέχεια αναφέρει ότι «Τα αίματα έτρεχαν από το πρόσωπο και τα μάτια μου, ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός στο δρόμο». Η Άννα Αρμάου υποβλήθηκε μετά από ώρες  σε εγχείρηση στο μάτι της το οποίο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών έχει καταστραφεί σε ποσοστό 80 στα 100.

Την ώρα της έκρηξης δεν βρισκόταν κοντά σε τζάμια εντούτοις το ωστικό κύμα ήταν τόσο μεγάλο που σπασμένα τζάμια έπεσαν πάνω της προκαλώντας πολλά μικρά κοψίματα σε όλο της το σώμα, ενώ χρειάστηκε να κάνει και μια μεγάλη εγχείριση κάτω από την μασχάλη της.

Τέλος αποκαλύπτει ότι το σπίτι της είναι πολύ κοντά στο λιμάνι και καταστράφηκε ολοσχερώς.«Αγαπούσα το Λίβανο αλλά τώρα πια θέλω βοήθεια από την δική μου πατρίδα» ανέφερε η γυναίκα μας συμπληρώνοντας πως η φρίκη που βίωσε την κάνει να νιώθει πως δεν θέλει να βλέπει πια την πόλη της.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa