Παρασκηνιακά Πολιτική

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιατρού του Πέτρου Τατσόπουλου! «Τον άνοιξα σχεδόν ξύπνιο»

Ο γιατρός που ήταν από την πρώτη στιγμή παρών, απ’όταν το ΕΚΑΒ μετέφερε τον Πέτρο Τατσόποιυλο στο Ιπποκράτειο, εξιστορεί τα κρίσιμα πρώτα λεπτά σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Λυμπεριάδης είναι ο γιατρός που χειρούργησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha λέγοντας πως «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Σήμερα ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως«Είναι σταθερή αυτή τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε».

Τέλος ο κ. Λυμπεριάδης ανέφερε «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του κι είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa