Κοινωνία

Συγκλονίζει ο πατέρας για το δυστύχημα στον Έβρο – «Συνεχίστε τις έρευνες για τα παιδιά»

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του Μουράτ Ακτσαμπάι, του ανθρώπου που έχασε τη γυναίκα του και το ένα του παιδί στον ποταμό Έβρο, ενώ αγνοούνται τα άλλα δύο. Η οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία αφού συνδεόταν με το κίνημα Γκιουλέν με αποτέλεσμα να έχουν πρόβλημα με το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η γυναίκα μου δεν γνώριζε κολύμπι και το νερό την παρέσυρε» δήλωσε ο τραγικός πατέρας στο κεντρικό δελτίο του Alpha και πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να αφήσει τα παιδιά να χαθούν.

«Κολυμπούσα για να σώσω τα δύο μου παιδιά, αλλά ήταν αδύνατο να τα βγάλω στην άλλη πλευρά. Άρχισα να βουτάω αλλά δεν μπορούσα να τα τραβήξω από το νερό. Ήμουν μέσα στο νερό και μόλις βγήκα έξω τα παιδιά δεν ήταν εκεί» δήλωσε.

Κατήγγειλε ότι οι διακινητές δεν τους έδωσαν σωσίβια. «Οταν η βάρκα πλησίαζε την άλλη πλευρά του ποταμού υπήρχαν θάμνοι και κλαδιά. Η βάρκα χτύπησε σε κάποιο δέντρο ή θάμνο και άρχισαν να μπαίνουν νερά. Αναποδογύρισε και οι 11 επιβάτες πέσαμε στο νερό. Ζητήσαμε σωσίβια, όμως οι λαθρέμποροι μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμασταν. Πήραμε μόνο δύο σωσίβια μαζί μας. Το ένα το δώσαμε σε μία μητέρα και το άλλο το φοράει το αγόρι μου που αγνοείται».

Τέλος, έκανε την έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες. «Εύχομαι τα δύο μου παιδιά να είναι ζωντανά. Ελπίζω ιδιαίτερα για αυτό που φορούσε σωσίβιο. Σας παρακαλώ με όλη μ ου την καρδιά να συνεχίσετε τις έρευνες».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa