Κοινωνία

Νέες καταγγελίες για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: «Αλιευτικό τον έριξε στη θάλασσα και τον χτύπησε με την προπέλα του»

Ώρα με την ώρα όλο και περισσότερα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη.

Λίγο μετά την καταγγελία της γυναίκας του πρώην υπουργού ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια τώρα ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Σπύρου αποκάλυψε ότι στο τραγικό χαμό εμπλέκεται άλλο ένα σκάφος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Mega κατήγγειλε ότι αίτιος του δυστυχήματος είναι ο καπετάνιος ενός επαγγελματικού αλιευτικού, υποστηρίζοντας ότι το αλιευτικό πλησίασε το φουσκωτό του πρώην υπουργού. Τότε ο καπετάνιος του σκάφους μάλωσε με τον Σ. Βαλυράκη καθώς του ζητούσε να μην ψαρέψει στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή επικαλέστηκε μάρτυρα που παρακολούθησε τη σκηνή από απόσταση 500 μέτρων και  υποστήριξε ότι ο καπετάνιος του αλιευτικού μετά τον καβγά, άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω από το φουσκωτό του Σ. Βαλυράκη με αποτέλεσμα από τον κυματισμό που προκλήθηκε, να πέσει στη θάλασσα ο πρώην υπουργός.

Τέλος υποστήριξε πως είναι απίθανο να χτυπήθηκε από την προπέλα του ίδιου του του φουσκωτού, αλλά το χτύπημα στο κεφάλι προκλήθηκε από την προπέλα του αλιευτικού.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa