Περιφέρειες - Δήμοι

Συγχωνεύτηκαν τρεις συνδυασμοί στον δήμο Ζωγράφου – Επικεφαλής ο Βασίλης Θώδας

Με κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τασία Μπότου, Θόδωρος Μετικαρίδης και Γιάννης Βούρτσης ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Επίσης, παρουσίασαν τη νέα δημοτική παράταξη που προκύπτει από την συγχώνευση τριών συνδυασμών για τον δήμο Ζωγράφου: την παράταξη «Ζωγράφου – Ώρα για δουλειά».

Να σημειώσουμε ότι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» και «Για μια Ανθρώπινη Πόλη» που πλέον συμμετέχουν στη νέα παράταξη ήταν ο Θοδωρής Μετικαρίδης και η Τασία Μπότου, αντίστοιχα. Στον συνδυασμό προσχώρησε και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κούρκουλος.

Ανάμεσα σε άλλους στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το «παρών» ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Ρήγας, Άσπα Καραδήμα και Γεράσιμος Παπαδάτος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μπάμπης Σιάτρας, ο αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ Θανάσης Δαβαλάς, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ ΝΔ Αλέξανδρος Σπύρου και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa