Πολιτική

Συνάντηση εργασίας στελεχών της ΝΔ με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Στελέχη της Νέας Δημοκλρατίας είχαν εχτές συνάντηση εργασίας με τον μέχρι πρότινος Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο προκειμένου να ενημερωθούν σε μια σειρά θεμάτων τα οποία είναι μεταναστευτικό, τουρκικές προκλήσεις και Brexit.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής, κ. Μάνος Λογοθέτης.

Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα, λίγες μέρες μετά το 13ο Συνέδριο μας, εγκαινιάσαμε έναν κύκλο θεματικών συζητήσεων για ζητήματα αιχμής με σημαντικούς προσκεκλημένους, προκειμένου τα στελέχη μας να συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών με νηφάλιο λόγο και επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα. Στην πρώτη μας συνάντηση, αναλύθηκε διεξοδικά η διαφορετική στρατηγική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού αποδεικνύοντας ότι μετά από 4 χαμένα χρόνια η χώρα απέκτησε επιτέλους πολιτική πυξίδα. Η δράση που ανέλαβε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φέρει αποτελέσματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πάντα εξαρτώνται μόνο από εμάς. Υπάρχει η διεθνής διάσταση του ζητήματος η οποία σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ακόμα κι αν συγκυριακά προβληματίζουμε κάποιες τοπικές κοινωνίες, θα συμβάλλουμε ως κόμμα σε ένα γόνιμο διάλογο και δεν θα επιτρέψουμε αυτό το θέμα να διχάσει τους Ελληνες».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa