Πολιτική

Συνάντηση Κουμουτσάκου με Αρχιεπίσκοπο για το μεταναστευτικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο και συζήτησαν για το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να με δεχθεί σήμερα ο Μακαριώτατος και να μου δώσει την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί του προβληματισμούς, σκέψεις αλλά και τους σχεδιασμούς μας για το πώς μπορεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να αντιμετωπιστεί το μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού – προσφυγικού που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ένα ζήτημα που έχει εσωτερική διάσταση, αλλά και εξωτερική».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή και στήριξη της Εκκλησίας της Ελλάδος και υπογράμμισε ότι υπάρχει μια συνεχής, αδιάκοπη και σταθερή συνεργασία που φέρνει αποτελέσματα.

Ο Αρχιεπίσκοπος από την μεριά του τόνισε πως «θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα και πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί ότι θα είναι πρόβλημα ολόκληρου του αιώνος».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa