Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Συνάντηση Μπακογιάννη με τους εργαζόμενους στα τρόλεϊ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε σήμερα μ,ε τους εργαζόμενους των τρόλεϊ στο Εποπτείο της Ομόνοιας.

«Δεκαετίες τώρα είναι εκείνο το μέσο που ξεχωρίζει στην πόλη μας. Είναι συνδεδεμένο με τη ζωή των Αθηναίων. Προστατεύει το περιβάλλον και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε για τα προβλήματα των εργαζομένων στα τρόλεϊ με πιο σημαντικό ίσως αυτό της ασφάλειας. Κυρίως στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς αρκετά Σαββατοκύριακα, τρόλεϊ με επιβάτες έχουν δεχτεί επιθέσεις. Ακόμα πρόσθεσε ότι «Δεν μπορεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των οδηγών και δεκάδων επιβατών να κινδυνεύει κάθε τρεις και λίγο. Ο Δήμος οφείλει από την πλευρά του να κάνει ό,τι μπορεί ώστε όσοι ζουν και κινούνται στην Αθήνα να αισθάνονται ασφαλείς κάθε ώρα της ημέρας και την νύχτας».

Τέλος ο κ. Μπακογιάννης συμπλήρωσε ο Δήμος θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά τα τρόλεϊ κατά τη διέλευσή τους, από διάφορα σημεία της πόλης.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa