Κόσμος

Συναγερμός στη Γερμανία: Εκκενώθηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά στο Πόστνταμ

Εκκενώθηκε εσπευσμένα σήμερα το απόγευμα η αγορά της κεντρικότερης οδού του Πόστνταμ (Bradenburger Straße), καθώς βρέθηκε ένα ύποπτο αντικείμενο το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών περιείχε καλώδια και άλλα αντικείμενα.

Από τα τοπικά μέσα αναφέρεται ότι είναι ένα πακέτο 40×50 εκατοστά και παραδόθηκε σε φαρμακείο που βρίσκεται επί του παραπάνω δρόμου. Ο υπάλληλος του φαρμακείου το άνοιξε και κατόπιν ανέφερε στην αστυνομία ότι εντόπισε καλώδια και κάποιο μηχανισμό

Το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στην πόλη Πότσδαμ, κοντά στο Βερολίνο, γνωστοποίησε η αστυνομία στο Twitter και επιβεβαίωσε ότι περιείχε εκρηκτικά, ενώ λίγο μετά έγινε γνωστό ότι οι αρχές προχώρησαν στην εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Πότσδαμ και τα περίχωρα, ενώ ειδικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή αφού ειδοποιήθηκαν σχετικά με ένα ύποπτο αντικείμενο που παραδόθηκε σε ένα φαρμακείο της περιοχής.

«Οι υποψίες που είχαμε σχετικά με έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό επιβεβαιώθηκαν» επισημαίνεται στο μήνυμα της αστυνομίας στο Twitter.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa