Κορωνοϊός

Συναγερμός στον Βόλο! Νοσεί 77χρονος Γερμανός από τον ιό, το δεύτερο κρούσμα στην περιοχή

Το δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, επιβεβαιώθηκε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου και πρόκειται για έναν 77χρονο Γερμανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπως προτάσσει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς το Πανεπιστημιακό είναι το Νοσοκομείο αναφοράς του ιού στη Θεσσαλία.

Ο 77χρονος διατηρεί εξοχική κατοικία στον Πλατανιά και η είδηση χθες ότι νοσεί από κορωνοϊό κινητοποίησε κατοίκους και Αρχές, προκειμένου να ιχνηλατηθούν οι επαφές που είχε και να τεθούν σε καραντίνα. Χθες τόσο ο Δήμος Ν. Πηλίου, όσο και η αστυνομία κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βρουν όσους ήρθε σε επαφή ο 77χρονος και να τους ενημερώσουν σχετικά.

Οι πληροφορίες θέλουν ο 77χρονος να βρισκόταν στη Γερμανία, όπου είχε κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό. Αυτό βγήκε αρνητικό και ο 77χρονος αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και στο εξοχικό του, για να περάσει εδώ αυτές τις ταραγμένες ημέρες.

Μετά και τη χθεσινή επιβεβαίωση του κρούσματος, τέθηκε σε καραντίνα η σύζυγός του, αλλά και ορισμένοι επαγγελματίες της περιοχής με τις οικογένειες του, που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa