Κοινωνία

Συνελήφθη ο καθηγητής ιστιοπλοΐας που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την τότε 11χρονη αθλήτρια

Συνελήφθη σήμερα στην Σάμο ο καθηγητής ιστιοπλοΐας που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια του όταν αυτή ήταν 11 χρονών.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε μιλήσει στο Mega και είχε σοκάρει αφού είχε αναφέρει ότι ποτέ δεν βίασε την κοπέλα και ότι είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση. «Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι «Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα. Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια». Ο άνθρωπος αυτός είχε φύγει από την Αθήνα τα τελευταία χρόνια και ζούσε στη Σάμο. Το πρωί της Κυριακής (24.01.2021) εκφώθηκε ένταλμα σύλληψής του και άνδρες της ασφάλειας Σάμου του πέρασαν χειροπέδες.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος μίλησε σήμερα και στο protothema.gr λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν σύναψε ερωτική σχέση με την αθλήτρια δεν ήταν 11 χρονων αλλά μεγαλύτερη και είπε χαρακτηριστικά πως «Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. (…)  Αυτά τα ξέρει καλά η κυρία, αλλά δεν τα είπα τότε, γιατί ο άνδρας της θα τη σκότωνε (…) Δεν πήγα με κανένα 11χρονο».

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ήθελε να την παντρευτεί και τόνισε πως «Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και θα το δείτε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Ένα χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε».

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί την σχετική προκαταρκτική έρευνα κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa